Al dinusaura patit


U

na de les coses que més ens costa és fer que el nen escrigui i llegeixi. És important que ho faci, l'única forma d'aprendre és practicant. Una de les formes que acostuma a funcionar és dir-li que pensi en una petita història i que l'escrigui. De forma complementària ell li afegeix un dibuix. Per desgràcia sempre té ganes d'acabar i ho fa tot ràpid. La següent és l'última de les histories que ha escrit. Com es pot apreciar té la mateixa afició per les faltes d'ortografia que son pare...tot i que ell té l'excusa que encara està aprenent,  de fet tot just està començant a aprendre.

Poso a continuació una transcripció literal, faltes incloses. Si triomfem i va fent més històries com aquesta les aniré penjant.

"iabia una vagada un dinusaura patit que li agradava molt al xocolata i un dia és va acava i llabors va cumansa a plura i va busca per tot arreu i no trovava xocolata fins que va truva un amic i li va pregunta tens xocolata i no tania xocolata fins que va caura xocolata del sel i vetaqui un gat i un gos aquest conta ja sa fos."

Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....

Awesomenauts