Awesomenauts

Awesomenauts és un joc online multijugador, on dos equips de tres jugadors han de competir un contra l'altre. Existeixen diferents torres de defensa, i cal evitar que destrueixin les del teu equip, així com cal destruir les de l'equip rival. Existeixen diferents personatges cadascú amb habilitats diferents.
Desenvolupador:  Ronimo Gaames
Editor:  dtp Entertainment
Data publicació: 01 d'Agost 2012 (PC)
Els mapes 2D acostumen a tenir un corredor superior i un de inferior, ambdós amb 1 o 2 torre de defensa. A més a més van apareixen per cada equip una sèrie de minirobots que van directes a intentar destruir les torres de defensa enemigues. Aquests robots cal protegir-los i ajudar-los ja que son els que faciliten realment els atacs a les torres de defensa. Un cop vençudes les torres queda l'accés directe a la base enemiga, per guanyar cal destruir-la.
El joc la veritat és que és força entretingut, sobretot pel fet de ser online, això fa que cada partida sigui diferent, depen molt de contra qui jugues. Mai hagués pensat que compraria un joc com aquest, però va arribar una oferta per Steam i com que feia temps que el meu fill gran no jugava a cap joc nou em vaig decidir a comprar-lo.

Els personatges son divertits i els diferents atacs estan força bé. El funcionament del joc es senzill, però cal conèixer bé les habilitats del personatge escollit i sobretot saber retirar-se a temps per que sino et passes la partida morint. A mesura que avança la partida els personatges van guanyant una mena de monedes, que permeten comprar millores del personatge des de la base. Cal controlar les millores al màxim detall, saber quines son les més adequades en cada moment de la partida. Des de caminar més ràpid, tenir més salut, fins a millores en els atacs específics de cada personatge.
Com a aspecte negatiu comentar que per tenir més mapes o skins diferents pels personatge cal anar comprant DLCs que acostumen a picar, de fet diria que algun és més car del que em va costar el joc. Comença a ser quelcom habitual i suposo que una font de financiació afegida per les companyies, però fa molta mandra. Moltes vegades els DLCs no aporten pràcticament res, i acabes pagant per tonteries. De fet és molt similar al que passa amb els jocs de tablets i mòbils que per anar més ràpid acabes pagant per certes millores. En aquest cas no és per anar més ràpid dino per tenir personatges nous, millors skins i més mapes.

A continuació poso un gameplay del joc, dura una mica ja que les partides no acostumen a baixar dels 20 minuts, a no ser que hi hagi molta diferència entre els equips. El més interessant d'aquesta partida és que el meu equip guanya, cosa que no passa habitualment.


Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....