Lego Star Wars (9495): Gold Leader's Y-wing

Peces:  458
Any:   2012
Figures: Princesa Leia, R5-F7, Gold Leader

T

ots els que algun dia varen jugar al X-wing per PC, saben que la Y-wing era la nau més lenta de totes, o coma mínim de les més lentes. De fet, si no recordo malament les missions per aquesta nau eren més com a bombarder, ja que el seu poder residia en els torpedes que duia. 
Els reis de fa un parell d'anys em van portar aquesta nau, i he volgut fer una petita referència, a veure si poc a poc fent entrades puc acabar fent un recorregut per totes les naus que corren per casa.
No sé exactament el motiu però aquesta nau m'encanta, tot i no haver estat mai una de les meves preferides a nivell de videojocs o pel·lícules. És senzilla de muntar, però a la vegada té molts detalls, per mi té un bon acabat, cosa que no puc dir d'altres. A més a més es tracta de la versió Gold Leader, i el groc sempre ha estat el meu color preferit.
Aprofitant una mica de temps he volgut fer un nou vídeo muntant la nau. Tot i ser el segon que faig d'aquest estil, continua sent una mica patata, però bé ja n'aprendré algun dia.








Part de la informació ha estat obtinguda a la pàgina: Lego Wikia.


Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....

Awesomenauts