The Wolf Among Us

Desenvolupador:  Telltale Games
Editor: Vertigo, Warner Bros Interactive
Data publicació: 11 d'octubre 2013 (PC)

S

egurament he tardat massa a jugar a aquest joc, però és el que no està al tanto de tot el que surt ni tenir els mitjans per comprar tots els jocs del mercat. En qualsevol cas he hagut d'esperar fins que per fi una bona oferta de Steam m'ha permès comprar aquest joc. Bé, poder no era una super bona oferta però era la meitat del que val ara així que ja m'està bé. 
Després de veure alguns vídeos per internet tenia forces ganes de provar aquest jocs tot i que també tenia dubtes. L'aspecte gràfic i la història basada en Fables, còmic que desconeixia, em van atraure força. Com tota història, que a més a més és va publicar per episodis, implica que bona part del joc són diàlegs i situacions on no interacciona el jugador gaire. 

Història


La història ens situa a l'any 1986. Durant anys las terres màgiques que composen els contes infantils i el folklore popular han estat ocupades per un ser maligne. Això ha fet que molts dels personatges fantàstics, anomenats Fables hagin fugit a les terres mundanes, a les ciutats i pobles, amb els humans. Per passar desapercebuts els Fables utilitzen màgia per semblar persones normals.
La trama comença amb un assassinat, on el Big Bad Wolf, personatge principal, dura la investigació del cas. No explico res més ja que val la pena seguir la història i averiguar tot durant el joc.

Opinió


Han estat unes quantes hores de joc, i ha valgut la pena. La història em va començar a atraure poc a poc, però al final no podia parar, tenia moltes ganes de veure com continuava la història.
Sent sincer no hi ha molt joc, vull dir que és una història, prens decisions contínuament decidint les respostes del personatge durant els diàlegs i puntualment en alguna lluita has de prémer els controls segons apareix l'icona a la pantalla. Poca cosa a nivell de jugabilitat, s'ha de prendre com si miressis una sèrie, seus al davant del PC i comences a mirar com avançar el joc. Visualment m'ha agradat molt el disseny de personatges i l'ambientació. La història també m'ha agradat molt i tinc ganes de veure si trobo quelcom dels còmics en que es basa, ni que sigui per fer una ullada
Poder a tot plegat li falta una mica més de ritme, però sent la història el més important crec que tampoc va malament veure-ho tot plegat amb una mica de calma.
En definitiva molt interessant, però no s'ha d'esperar un joc com els de sempre per descarregar adrenalina i matar mil zombies, cal estar atent a la història i sobretot gaudir de tot el que composa cadascuna de les escenes.

Vídeo


Com sempre m'agrada posar una mica de gameplay, en aquest cas he fet un let's play, he creat una llista de reproducció on aniré posant tots els vídeos (The Wolf Among Us Youtube Palylist), aquí hi ha el primer:





Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....

Awesomenauts