Lego Technic (9394): Jet Plane & Aerobatic Plane

Peces:  499
Any:   2012
Figures: -

C

ontinuant amb els pocs Lego Technic que hi ha per casa aquest cop li ha tocat al Jet Plane
Es tracta d'un 2 en 1, és a dir que en la mateixa caixa tenim instruccions per muntar dos models amb les mateixes peces.
El model principal és el Jet Plane, amb 126 pàgines de manual, i el secundari és el Aerobatic Plane amb 83 pàgines.
Tot i que m'agrada més el segon model cal dir que tots dos són força entretinguts de muntar. El Jet Plane té més parts mòbils, és a dir que amb els diferents mecanismes que es munten es poden moure les ales, aixecar la porta de la cabina, moure els estabilitzadors i plegar les rodes. Per el Aerobatic Plane, és pot moure l'hèlix, els estabilitzadors i plegar les rodes.
M'ho he passat molt bé muntant-lo, però cal dir que un cop fet, en el cas del Aerobatic Plane, són 50 cm de llarg i 25 cm d'ample (punta de l'alà a l'altra). En el cas del Jet Plane les mides han de ser similars. Cal disposar d'una mica d'espai per posar-lo, o fer com faig jo que és desmuntar-lo i cap a la caixa.

Una vegada més deixo un vídeo amb el muntatge, en aquest cas al tractar-se d'un 2 en 1, en comptes de fer el model principal he muntat el Aerobatic Plane que personalment m'agrada més tot i que té menys complexitat. No descarto fer un vídeo muntant el Jet Plane, però serà més endavant. 











Part de la informació ha estat obtinguda a la pàgina: Lego Wikia.

Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....

Awesomenauts