Wolfenstein: The old blood

Desenvolupador:  MachineGames
Editor: Bethesda Softworks
Data publicació: 05 de mig 2015 (PC)

C

om no podia ser d'una altra forma, no he pogut resistir la temptació i he hagut de comprar Wolenstein: The old blood. Li tinc força estima a aquesta sèrie de jocs ja que Wolfenstein 3D va ser el primer shooter al que vaig jugar. Per a mi, diversió assegurada.


Història


Wolfenstein: The New Order ens transportava a una història alternativa on els Nazis havien guanyat la segona guerra mundial i ara controlaven el món. A The Old Blood l'acció és situa just abans del pròleg de l'anterior joc. L'agent B.J. Blazkowicz s'infiltra al Castell Wolfenstein per obtenir documents amb informació secreta. Per desgràcia ell i el seu company son descoberts i capturats. Començar a partir d'aquí l'aventura per escapar de les mans dels nazis.
Un cop escapa del castell aconsegueix trobar-se, en un poble proper, amb gent de la resistència que l'ajudaran a fugir de la zona. S'assabenta llavors que Helga (cap nazi) està realitzant una excavació arqueològica cercant artefactes del Rei Otto I,  amb l'objectiu de trobar estranys poders que li permetin als nazis guanyar la guerra. Per tal d'intentar obtenir més informació Blazkowicz s'infiltra a la taverna on està l'Helga, malauradament el descobreixen, però per sort un gran terratrèmol el salva just abans de morir. El terratrèmol allibera un gas que converteix als morts en una mena de zombies. Blazkowicz haurà de lluitar contra grups de zombis fins arribar al lloc de l'excavació on intentarà descobrir que han trobat fins ara. Després de fer-se camí per l'excavació eliminant tots els zombis que pot, acaba arribant a una gran sala on Helga ha aconseguit alliberar un antic gegant creat pels alquimistes del Rei Otto I. Helga el vol utilitzar com una arma definitiva, però tot se li torça quan el gegant cec acaba amb la seva vida. Blazkowicz haurà de lluitar per tal d'acabar amb el gegant i tots els zombis que van apareixent, en una última lluita trepidant on el silenci facilitarà molt poder acabar amb el monstre.

Opinió


El joc tècnicament tira del mateix motor i dinàmiques que The New Order, o això sembla. De fet no ha passat tant temps entre un joc i l'altre. Com que l'anterior em va encantar poca cosa a dir d'aquest, una història diferent però amb els mateixos patrons que l'anterior. Nazis, misteris sobrenaturals i màquines assassines. Simple, però m'agrada, em diverteix i he passat una bona estona acabant el joc. He gaudit com sempre ho he fet amb els jocs de Wolfenstein. El Wolfenstein 3D va ser el primer shooter al que vaig jugar, i tant a The New Order com al The Old Blood, hi ha certs moments on podem descansar dormint en un matalàs. En fer-ho s'inicia una partida al Wolfenstein 3D, cada cop que ho veig em cau la llagrimeta.
Qui no hi hagi jugat que no esperi quelcom molt més diferent que el The New Order, i qui no hagi jugat a cap dels dos que comenci ja a jugar-hi que fa tard. Només puc dir que si surt un altre el compraré també, és així de simple. Un joc que gaudeixo sempre, la història, ambientació i les diferents armes del personatge em tenen encantat.

Vídeo


He penjat un walktrough de tot el joc (llista de reproducció) i aquí us deixo el primer vídeo perquè tingueu una idea de com és el joc.






Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....

Awesomenauts