Wild Thing

Autor: Josh Bazell
Editorial: Anagrama
Any publicació: 2015

J

ust acabar "Burlando la parca" no em vaig poder estar de comprar la que se suposa és la continuació, "Wild Thing". Vaig estar apunt d'agafar-lo en anglès de les ganes que tenia per llegir-lo, però finalment vaig esperar a que me'l regalessin per Sant Jordi, pràcticament just sortir l'edició en castellà No valia la pena haver espera't tant, l'excés de ganes i expectatives ha resultat en una gran decepció.

Història


Pietro Brnwa té ara un nou nom i una nova vida, és metge en un creuer. Un misteriós bilionari li ofereix una feina de poc temps i molt ben remunerada. Cal que acompanyi una paleontòloga, Violet Hurst, en una estranya aventura. Es tracta de passar uns dies en una zona de llacs a Minnesota per investigar l'existència d'un monstre que ha acabat amb la vida d'uns quants habitants de la zona.
Només arribar a la zona tot és força estrany, un poble amb poca gent i cadascun més sospitós que l'altre. La propietària del restaurant es dedica al tràfic de drogues per la frontera, el metge del poble amaga més d'un secret a part de tenir una consultar estranyament ben equipada, narcos disposats a totes ...
Pel mig un grup de gent, entre ells els nostres protagonistes, s'aventurarà a trobar el monstre del llac que en el passat a causat més d'una mort, tot i que poder no totes son realment causades pel monstre.

Una mica d'acció, uns quants morts i una mica de tensió sexual després, i tal com és d'esperar des del principi, una explicació absurda del fet del monstre.

Opinió


Un monstre en un llac. Really! WTF! Que collons pinta el nostre salvatge assassí de la màfia reconvertit a metge en mig de la cerca d'un monstre en un llac. Doncs encara no ho sé. És més, hagués pogut ser perfectament un llibre diferent amb un personatge diferent i seria simplement un mal llibre. Però agafar un personatge tan ben parit amb un primer llibre tan esplèndid i fotre'l aquí al mig doncs no, això no. No entenc realment aquest canvi tant gran, l'acció trepidant del primer totalment desapareguda. La narració m'ha semblat menys dinàmica i àgil. La part de misteri poder no està malament del tot, però es força previsible tot plegat i a veure, siguem realistes els monstres en aquests llibres acostumen a ser d'una altra mena.
Si tot això no fos prou, acaba apareixent pel mig Sara Pallin en plan fanàtica religiosa interpretant missatges de la bíblia. Arribats a aquest punt ja només em podia prendre el llibre com una gran broma. Tot i això no és una broma suficient bona. Tot i sortir la màfia, no té cap protagonisme la lluita contra ells no pinta res dintre de la història.




Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....

Awesomenauts