Lego Technic (42026): Black Champion Racer

Peces:  160
Any:   2015
Figures: -

U

n cop més una nova entrada sobre un dels Lego que han caigut aquest nadal. Es tracta d'un Lego Technic facilet. Com tota la sèrie de Technic es tracta de models, fins on jo he vist, basats en vehicles de diferent naturalesa. Les peces són en la majoria de casos diferents de les habituals, cal una mica més de pressió per posar-les, n'hi ha moltes de petites i per tant més difícils de posar per mi.
Les rodes del darrere estan muntades en un dispositiu d'aquests que al tirar el cotxe cap enrere acumula força i permet que el cotxe surti disparat cap endavant tant bon punt el deixem anar.
Al meu fill gran li ha agradat, l'ha pogut muntar ell tot sol sense ajuda. El que més m'agrada del Technic és que són com un pas més, afegeixen elements, engranatges per exemple encara que no en aquest cas, que li donen una nova perspectiva al set. Per un crio a mesura que és va fent més gran, crec que li pot semblar un bon repte trobar-se elements més complexos en els models de Lego i amb una mica de sort permetre continuar fent volar la imaginació.

Aquest model és pot combinar amb el 42027 i muntar el Race Truck. No es dolenta la idea de poder ajuntar diferents models i muntar quelcom més gran, tot i que he de dir que per les fotos del Race Truck que he vist el resultat no és gaire espectacular. 

Una vegada més deixo un vídeo amb el muntatge. En aquest cas he volgut fer quelcom diferent i la veritat que porta molta feina i el resultat tampoc és el desitjat del tot.








Part de la informació ha estat obtinguda a la pàgina: Lego Wikia.

Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....

Awesomenauts