Rayman Legends

Desenvolupador:  Ubisoft Montpellier, Ubisoft Casablanca
Editor: Ubisoft
Data publicació: 30 de agost 2013 (PC)

N

o fa gaire vaig comprar Rayman Origins per Wii. Va ser una compra una mica fora de lloc, però en qualsevol cas el joc va acabar a casa i sobretot a les mans del meu fill gran (7 anys). Les primeres partides varen ser una mica de prova, però ràpidament li va agradar molt i va començar a avançar força ràpid. Després d'uns dies demanant-me que juguéssim junts, ja que hi ha la possibilitat de fer partides cooperatives, vaig fer una partida amb ell. Va ser força divertit, em recordava una mica les llarguíssimes partides al Super Mario de Wii que haviem fet en el seu moment. Rient força, picant-nos, emprenyant-nos quan les coses surten malament, però molt divertit tot plegat.
Uns dies després vaig veure una nova versió del Rayma, Rayman Legends, que vaig acabar comprant per PC a Steam. Lleugera millora gràfica apart (segurament per tema Wii vs PC) el joc és bàsicament el mateix, un plataforma, scroll lateral, salts, cops, molts colors i molta diversió.
Després de provar durant el Nadal el Donkey Kong per Wii, que no ens va entussiasmar gaire, he de dir que el Rayman Legends és molt més ràpid de jugar, això probablement vol dir més fàcil també, i jo el trobo molt més divertit.

Crec que un gran avantatge que té el joc és que cada nivell o partida són en realitat com a molt 5 o 7 minuts de joc. Evidentment depen de les vegades que et matín. El fet d'anar passant pantalles amb certa agilitat fa el joc més ame, sobretot pel nen. A més a més en el nostre cas ens divertim força quan ens maten vint vegades en el mateix punt, ens piquem un a l'altre per veure qui sap passar-se una part o l'altra. 
Hi ha força varietat de personatges, encara que a mi no em diu res, al nen li agrada anar canviant. 
A part de la història principal, hi ha altres modes de joc:

Futbol:
Saltant i donant cops cal aconseguir marcar gol en la porteria contraria. Força divertit perquè acabes donant cops al contrari i xutant com pots la pilota, que rebota per tot el mapa. De moment tenim força tendència als gols en pròpia porta.

Reptes:
Es tracta de mapes infinits amb tot una sèrie d'obstacles, guanya qui més temps aguanta sense morir.
Origins:
No és un mode de joc com a tal, es tracta de jugar a les pantalles del Rayman Origins, el joc anterior. Durant el mode història ens donen una mena de targetes secretes. Al rascar-les podem obtenir diferents punts o mapes del Origins. A mesura que tinguem els mapes podrem jugar-los, es com tenir dos jocs en un.

Vídeo


A proposit de començar a jugar amb ell, he decidit fer un let's play amb les partides que hem anat fent, hi ha moments de desesperació on ens maten cinquanta vegades, els he tret per no fer els vídeos pesats. La llista de reproducció amb tots el vídeos del jocs està aquí.





Comentarios

Entradas populares de este blog

FPS en PC vs FPS en consola

Neptuno, Saturno, King Cobra....

Awesomenauts